Glowyskinshop.com

Wellderma MAGIC CLEANSING COOKIE

Lek 2,190

Një aksesor i domosdoshem për këdo që dëshiron të pastrojë në thellësi lëkurën nga grimi dhe të mbrojë ambientin njëkohesisht. “Biskota magjike” është një produkt shumë përdorimesh që shërben për pastrimin e thellë të lëkurës nga mbetjet e make up apo papastertitë që grumbullohen në lëkurë gjatë ditës. Ju mund të pastroni vajin, sebumin dhe grimin e fshehur thellë brenda poreve me një biskotë magjike pastruese.
Mund ta ripërdorni 200 herë për shkak të pëlhurës speciale, delikate të teknologjisë me te fundit.

Përdorimi:

Lageni produktin me ujë. Fshijini butësisht mbetjet e grimit në fytyrë duke përdorur Magic Cookie. Pas përdorimit, lajeni me ujë të vakët dhe sapun. Mund ta përdorni për pastrimin e fytyrës me ujë mishelar, maskave të fytyrës apo dhe me vajin pastrues.

 

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi