Në momentin qe ju bëni një porosi, do ju vijë një email nga ne, nëpërmjet te cilit ju njoftojmë se porosia ështe konfirmuar.

Kostoja e transportit në gjithë Shqipërinë është 100L. Për porosi që kalojnë vleren 6500L, posta ështe falas. Pagesa bëhet në dorë në momentin që porosia ju dorezohet nga korrierët tane. Porositë brenda Shqipërisë bëhen gati brenda 1-2 diteve dhe dorëzohen brenda 24-48 orëve.

Për porositë nga Kosova, kostoja e transportit ështe 4 euro. Për porosi që kalojnë vleren 90 euro, posta është falas. Porositë në Maqedoni dorëzohen brenda 2-5 ditëve.

Kostoja e transportit ne Maqedoni është 8 euro. Për porosi që kalojnë vleren 110 euro, posta është falas. Porositë në Maqedoni dorëzohen brenda 5-7 ditëve.