Glowyskinshop.com

WellDerma Face Lifting Roller Dark Silver 1pcs

Lek 2,490
Rul ngritës ergonomik për linja V të vogla dhe elastike Dy rula delikate janë të dobishme për kujdesin e elasticitetit të lëkurës nëpërmjet stimulimit të butë pasi ngjiten ngushtë me pjesët delikate dhe të vogla të muskujve pa i humbur ato.
Dizajni ergonomik 2 topa rrotullues me veshje platini ofrojnë linja të buta ngritjeje për ju duke u ngjitur në pjesë delikate pa i humbur ato. Masazhuesi ka një efekt ngritës të dukshëm, rrit qëndrueshmërinë dhe elasticitetin e lëkurës dhe është një parandalim i shkëlqyeshëm i plakjes. Mpreh konturet e fytyrës dhe formon një forme V, parandalon formimin e dyfishtë të mjekrës dhe parandalon rënien e lëkurës.
Produkti është një roller inovativ, krijuar sipas zhvillimeve më të fundit të shkencëtarëve, është në gjendje të punojë edhe muskujt më të vegjël të fytyrës. Ka një formë ergonomike dhe një dizajn të bukur, modern. Rrotullat e veshura me platin janë të përshtatshme edhe për lëkurë të ndjeshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi