Glowyskinshop.com

VT COSMETICS CICA MASK PACK

Lek 650

Një set maskash sheet me përmbajtje Centella Asiatica dhe Green Propolis, bima shëruese e lëkurës. Maska është e ndërtuar me fibra natyrale Tencel, ndryshe nga një maskë e zakonshme, përthith gjithë serumin dhe e transferon me shumë efikasitet në lëkurë.

Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe vendosni toner 2. Aplikoni sheet mask njëtrajtësisht në fytyrë dhe e mbani 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi