Glowy Skin Albania

VILLAGE 11 FACTORY Will Comfort Hand And Body Wash 300ml

Lek 2,443 Lek 3,490
Një lares i duarve dhe e trupit qe i jep lëkurës një ndjenjë të pastër, të butë dhe me aromë delikate. Përzierja e vajit esencial të eukaliptit dhe vajit të paçulit ofron një aromë freskuese dhe relaksuese. Kompleksi i Acidit Hyaluronic ndihmon lëkurën të ruajë lagështinë, duke e lënë atë të hidratuar dhe të butë për një kohë të gjatë.
Vajrat esencialë të eukaliptit dhe vajit të paçulit ofrojnë një aromë freskuese dhe relaksuese, duke promovuar mirëqenien.
Formula pa sulfate me 87% përbërës natyralë është mjaft e butë edhe për lëkurën më delikate.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi