Glowy Skin Albania

VILLAGE 11 FACTORY MIRACLE YOUTH SHEET MASK PEPTIDE 23g

Lek 390
Kjo maskë nga linja Miracle Youth e Village 11 Factory është krijuar për ta mbajtur lëkurën tuaj të duket e shëndetshme dhe më te fortë. Maska përmban Argireline, një përbërës aktiv me një efekt forcues të ngjashëm me Botox-in. Si e arrin këtë? Ky Peptid mund ta shtrëngojë pak lëkurën, sepse parandalon tkurrjen e muskujve dhe nervave, duke shkaktuar rrudha, por sigurisht, është shumë më pak invaziv se Botox, pasi është një përbërës aktiv kozmetik që e aplikojmë në lëkurën tonë.

Ky Peptid gjithashtu stimulon prodhimin e kolagjenit dhe elastinës duke e bërë lëkurën të duket dukshëm më e lëmuar. Sigurisht, Village 11 Factory ka shtuar gjithashtu V11 e saj, një përzierje ekskluzive, e patentuar e 11 ekstrakteve natyrale dhe riparuese, e cila siguron një nxitje të ushqyerjes dhe energjisë në lëkurë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi