Glowy Skin Albania

Village 11 Factory Daily Fresh Sun Stick 20g

Lek 2,790
Mbajeni lëkurën tuaj të mbrojtur nga dielli gjatë gjithë vitit me këtë stick organik mbrojtës kundër diellit të pajisur me SPF 50+ PA++++.Një produkt i butë dhe i lehtë për t'u përdorur që mbron lëkurën tuaj nga rrezet e diellit, ndërsa siguron një efekt freskues afatgjatë me një përfundim të butë mat.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi