Glowy Skin Albania

VILLAGE 11 FACTORY ACTIVE CLEAN SERUM 50ml

Lek 2,490
Active Pure Serum është një eksfolues i bute i formuluar me një përzierje AHA të acideve laktike dhe glikolike - një duet intensiv që punon së bashku për të hequr qelizat e vdekura të lëkurës dhe për të promovuar një çehre të njëtrajtshme dhe rrezatuese. Serumi përmban 5% të përbërësve AHA (Acidi laktik 2.8% + Acidi glikolik 2.2%) për të eksfoluar në mënyrë efektive qelizat e vdekura të lëkurës duke zvogeluar poret dhe duke reduktuar prodhimin e sebumit.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi