Glowyskinshop.com

Trimay Wide Wave Face Guasha

Lek 1,890

Trimay Wide Wave Face Guasha është projektuar si një mjet ideal për përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe kullimit limfatik të fytyrës dhe trupit, forcimin, kujdesin dhe përtëritjen e lëkurës, forcimin dhe modelimin e kontureve të fytyrës, qafës dhe dekoltesë.

Fjalë për fjalë, "guasha" përkthehet si "fshij të gjitha të këqijat". Kjo metodë nuk kërkon njohuri të veçanta mjekësore dhe pajisje shtesë, kështu që është i përshtatshëm për ta bërë këtë masazh në shtëpi. Sot teknika Guasha është e njohur dhe e dashur në mbarë botën për efektivitetin e saj në ruajtjen e rinisë dhe bukurisë.

Masazhi me gua sha përmirëson qarkullimin e gjakut, eliminon ënjtjen dhe kontribuon në një përtëritje të konsiderueshme të lëkurës së fytyrës dhe dekoltesë. 

Secila anë e gua sha ka qëllimin e vet:

Buzë e shkurtër: sipërfaqe e sheshtë, e mprehtë për punë më të saktë në vetullat dhe vijën e vetullave, si dhe zonat delikate (buzët, sytë)

Detektor (majë e gjatë): për refleksologji.

Buzë e gjatë e drejtë: Sipërfaqe skulpturuese për qafën, ballin, faqet, mollëzat, shpinën, krahët, këmbët dhe barkun.

Dhëmbët: për ngritjen.

Buzë në formë U: për të punuar me vetullat, zonën nasolabiale, për konturimin.

Falë një procesi të ndërlikuar projektimi, çdo gur Trimaya Guasha është punuar me dorë nga poçarë të aftë dhe prodhohet në tufa të vogla gjatë disa ditëve për të siguruar qëndrueshmëri, mjeshtëri dhe cilësi të lartë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi