Glowyskinshop.com

Too Cool For School Artist Vegan Multi Blender Brush

Lek 1,990
Furçë multifunksionale e kualitetit të lartë e përbërë nga 100% fije të fibres së leshit. Ka formë diagonale perfekte për konturim dhe makeup të sofistikuar. Përdoreni gjatë rutinës tuaj në mollëza dhe në pjesë të tjera të fytyrës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi