Glowyskinshop.com

Too Cool For School ART CLASS BY RODIN BLUSHER 02 de Loze Blush

Lek 1,290 Lek 2,290
Blush me një pigmentim të këndshëm për faqe, me pudër ultra fine dhe formulim që mund të aplikohet disa here, për një look dramatic ose natyral sipas zgjedhjes tuaj.
Too Cool For School ART CLASS BY RODIN Shading
Paketë konturimi e cila imiton hijet natyrale të fytyrës.Me tre lloj shades, aplikojini konturet në mollëza sipas zonës. Konturi është I pigmentuar por natyral dhe nuk lë pas njolla.
Too Cool For School Art Class Watery Blur Primer
Një primer blurring, minimizon poret dhe vijat e lëkurës, i mbush ato me ingredientë hidratues duke lënë pas një bazë perfekte për hapat e rradhës të makeup.
Përdorimi: Aplikoni produktin para makeup dhe hapeni njëtrajtësisht.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi