Glowyskinshop.com

TonyMoly Master Lab Mask Sheet #Vitamin C

Lek 490

Sheet Mask e cila në mënyrë efektive ndricon dhe bën lëkurën të duket më shkëlqyese. Me përmbajtje Vitamine C.

Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe vendosni toner 2. Aplikoni sheet mask njëtrajtësisht në fytyrë dhe e mbani 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi