Glowyskinshop.com

TonyMoly Master Lab Mask Sheet #Snail Mucin

Lek 490

Sheet Mask me vecori shëruese të Snail Mucin, rigjeneron lëkurën dhe i jep efekt anti age.

Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe vendosni toner 2. Aplikoni sheet mask njëtrajtësisht në fytyrë dhe e mbani 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi