Glowyskinshop.com

TonyMoly Master Lab Mask Sheet #Ceramide

Lek 490

Sheet Mask me përmbajtje Ceramide, komponent i rëndësishëm i barrierës së lëkurës, hidraton lëkurën duke embrojtur atë.

Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe vendosni toner 2. Aplikoni sheet mask njëtrajtësisht në fytyrë dhe e mbani 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi