Glowyskinshop.com

TonyMoly Master Lab Mask Sheet #Caviar

Lek 490

Sheet Mask me përbërje Caviar e cila i jep lëkurës efekt anti age duke e lënë gjithashtu të hidratuar.  Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe vendosni toner 2. Aplikoni sheet mask njëtrajtësisht në fytyrë dhe e mbani 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi