Glowyskinshop.com

Tonymoly I'm REAL Rice Mask Sheet Clear Skin

Lek 290
Ky koleksion argëtues dhe funksional i maskave përmban përbërës të ndryshëm që synojnë shqetësime të ndryshme të lëkurës. Ekstraktet e orizit - i japin lëkurës elasticitet dhe efekte ndriçuese.Transformoni lëkurën pa jete në lëkurë të shëndetshme dhe të hidratuar në vetëm 20 minuta!

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi