Glowyskinshop.com

Tonymoly I'm REAL Red Wine Mask Sheet Pore Care

Lek 290
TONYMOLY I'm Red Wine Care Mask Sheet eshte nje maskë e pasur me veti antioksidante dhe anti-inflamatore ndihmon në pastrimin e lëkurës. Nga ana tjetër, zvogëlon pamjen e poreve të zmadhuara duke e shtrënguar lëkurën tuaj. Për më tepër, aknet dhe shpërthimet e ardhshme reduktohen.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi