Glowyskinshop.com

TonyMoly Master Lab Mask Sheet #Hyaluronic Acid

Lek 490
Sheet Mask me përmbajtjeacid Hialuronik, komponent i rëndësishëm i hidratimit dhe kycjes së lagështisë, hidraton lëkurën duke e mbrojtur atë.
Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe vendosni toner 2. Aplikoni sheet mask njëtrajtësisht në fytyrë dhe e mbani 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi