Glowyskinshop.com

TonyMoly I'm REAL Lemon Mask Sheet Brightening

Lek 290
I'm Real Mask Sheet me limon hidraton pa mundim dhe rigjallëron lëkurën për një teksture më të shndritshme dhe më të shëndetshme. E perbërë nga një fletë pëlhure me tre shtresa për thithje më të madhe dhe depërtim më të thellë, ekstrakti i limonit ndihmon në rinovimin e lëkurës, ndriçimin dhe njetrajtesimin e tonit të pabarabartë të lëkurës dhe jep një aromë super të freskët. Ekstraktet freskuese të agrumeve ndihmojnë në qartësimin e lëkurës duke rezultuar në lekure më rrezatuese dhe të shëndetshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi