Glowyskinshop.com

TOCOBO Vita Berry Pore Toner 150ml

Lek 1,990
Tocobo Vita Berry Pore Toner është një trajtim i përditshëm për kujdesin e lëkurës që ofron rezultate të shpejta me përpjekje minimale. I formuluar gjithmonë për rezultate maksimale, formulimi pa alkool dhe vegan është i mbushur me 84% ekstrakt të pemës së vitaminës, i njohur ndryshe si Deti Buckthorn sjell ushqim dhe riparim të thellë. E kombinuar me lulen Hibiscus ndriçuese dhe kontrolluese të poreve, struktura e lëkurës është më e lëmuar dhe e rafinuar butësisht me nje pamje me te shendetshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi