Glowyskinshop.com

TOCOBO Coconut Clay Cleansing Foam

Lek 1,490
Një pastrues me një strukturë të butë rozë, argjile që heq në mënyrë efektive sebumin dhe mbetjet, ndërsa e le lekuren te bute pas pastrimit. Kjo shkumë pastrues ka aftësinë të thithë si mbetjet ashtu edhe sebumin, duke e lënë lëkurën të pastër dhe të shëndetshme. Ky pastrues me shkumë është krijuar me përbërës të butë, vegan për të siguruar që nuk irriton as lëkurën më të ndjeshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi