Glowyskinshop.com

TOCOBO Bifida Biome Essence 50ml

Lek 2,190
Një esencë që parandalon dëmtimet nga stimujt e jashtëm dhe rikthen gjendjen optimale të lëkurës duke forcuar barrierën e lëkurës me kombinimin optimal të tre baktereve përfaqësuese të acidit laktik, Bifida, Lactobacillus, Lactococcus.
✔ Një përmbajtje e lartë e përbërësve aktivë depërton thellë midis barrierës së lëkurës, duke krijuar një pengesë të fortë dhe të shëndetshme, gjallëri, shkëlqim dhe elasticitet për lëkurën.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi