Glowyskinshop.com

Missha Time Revolution Artemisia Calming Moisture Cream

Lek 3,490

Ishulli Gangwha ësht ë një vend i qetë dhe klimë oqeanike, ku merret dhe bima e Artemisia. E fermentuar në dy proçese,pasi rritet me ujin e kripur dhe tokën plot minerale,fermentohet për 100 ditë në metoda Koreane dhe vjen në rutinën tone të kujdesjes për lëkurën si një ingredient i vetëm dhe plot benefite.

Hidratanti i lehtë dhe qetësues ofron lehtësim të menjëhershëm të lëkurës së irrituar dhe inflamuar, duke i

Dhënë njëkohësisht hidratim thelbësor, me ingredientë të patentuar (Aqua Ceramide dheDerma Clera)ndihmues

së barrierës së lëkurës.Hipoalergjik, jo komedogjenik dhe testuar për irritime. Formulim me pH të ulët.

I rekomanduar për të gjitha lëkurat, veçanërisht për të inflamuarat me tendeca akneike dhe sensitive.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi