Glowyskinshop.com

TIAM Surprise B Patch

Lek 390
Një ngjites hidrokoloid që perthith materialin e akneve dhe krijon një pengesë që mbron nga irrituesit e jashtëm. Vepron si një pengesë për të mbrojtur lëkurën nga infeksionet dytësore dhe papastërtitë, ndërkohë që nxjerr materialet e grumbulluara nga aknet/plagët.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi