Glowyskinshop.com

Tiam My Signature Vita Red Toner

Lek 2,290
Toner I pasuruar me vitamina, me Pomegranate Extract dhe Niacinamide, targeton lëkurën jo të njërajtshme dhe me hiperpigmentim. Formula acidike pa alkool dhe fragrance e bën të përshtatshëm për lëkurën sensitive. Aplikojeni në lëkurë të pastër dhe masazhojeni.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi