Glowyskinshop.com

Tiam My Signature Vita Red Mask

Lek 390

Kjo sheet mask përmban vitaminë C dhe panthenol, hidraton lëkurën dhe ruan balancën uje-yndyrë. Vitamina C dhe vitamin e green tree water ushqejnë dhe iluminojnë lëkurën. .

Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe vendosni toner 2. Aplikoni sheet mask njëtrajtësisht në fytyrë dhe e mbani 20-30 minuta.  

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi