Glowyskinshop.com

The Saem Glow Stay Stick Shadow

Lek 1,290

Produkt për tonin e syve shumë efikas në formën e një tubi, me majë të butë dhe i kollajshëm për tu aplikuar.

Përdorimi: Aplikoji në zonën e sipërme të syve dhe sfumojeni.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi