the saem

the SAEM Cover Perfection Tip Concealer 6.5g

Lek 890

Korrektor kremoz, me mbulim te larte, teksture te lehte qe siguron mbrojtje ndaj rrezeve UV.Nuk copezohet, lejon shtresezimin dhe nje pike mjafton te mbuloje te gjitha imperfeksionet.

Tonaliteti ice beige pershtatet me tonalitetet 21 te bb cream.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi