Glowyskinshop.com

The plant base Time Stop Peptide Eye Cream 20ml

Lek 1,990
Kremi i syve Plant Base Time Stop Peptide është një krem sysh premium me teksturë mjalti shkëlqyes për të mbrojtur lëkurën nga komponentët e dëmshëm dhe për të parandaluar shenjat e plakjes. Ky krem kundër plakjes gjithëpërfshirëse për sytë e bën lëkurën të shëndetshme, zvogëlon shfaqjen e linjave të imta në fytyrë dhe qafë, si dhe ndriçon lëkurën. Formuluar me Ekstrakt trëndafili Damask, i cili përmban të gjithë energjinë e trëndafilave, dhe AQP1-peptid hapin rrugën e lagështisë në lëkurë për të përmirësuar strukturën dhe gjendjen e lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi