Glowyskinshop.com

The Face Shop Natural Mask rice 20g

Lek 390

I njohur për vetitë ndricuese dhe zbardhuese, ekstrakti  i orizit redukton aparencën e njollave të moshës duke iluminuar lëkurën. .

Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe vendosni toner 2. Aplikoni sheet mask njëtrajtësisht në fytyrë dhe e mbani 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi