Glowyskinshop.com

THANK YOU FARMER TRUE WATER VITA MIST

Lek 2,390

Trajtojeni lëkurën tuaj me Mist True Water Vita nga Thank You Farmer. Shfrytëzimi i energjisë jetike të 13 vitaminave është kjo mjegull hidratuese e fytyrës që jep lagështi në mënyrë të barabartë në lëkurë, për një rezultat rrezatues dhe të ushqyer. Me një shtresë të dyfishtë vaji vita dhe uji vita, plus inositol të shtuar për hidratim, kjo mjegull rikthen me të vërtetë lagështinë në lëkurën tuaj. Përdoreni para ose pas grimit për një formim të vërtetë të lëkurës. 

Mënyra e përdorimit:

Tundeni mirë për të përzier shtresat e vajit dhe ujit.
Vendoseni 20-30 cm larg fytyrës dhe spërkateni butësisht në të gjithë fytyrën.
Përdorni gishtat për një masazh të butë për përthithje më të mirë.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi