Glowyskinshop.com

THANK YOU FARMER TRUE WATER DEEP COTTON MASK (5ea)

Lek 1,990
Një maskë pambuku e pasuruar me esencë hidratuese të thellë për pastrim dhe hidratim të menjëhershëm të lëkurës, ç'ka ju mundëson të dukeni më bukur me një lëkurë të freskët e plot gjallëri.
Ideale për lëkurë të dehidratuar, të thatë dhe të shurdhër

Kjo maskë:
• Lë një ndjenjë freskie, veçanërisht për lëkurën e irrituar.
• Përgatit lëkurën që të ketë një teksturë të lëmuar përpara se të aplikoni grimin.
• E lehtë për t'u marrë me vete kudo që të shkoni.

Si të përdorni

Pas pastrimit aplikojeni në lëkurë të thatë dhe lëreni për 15-20 minuta.
Pas heqjes, lyejeni esencën e tepërt në lëkurën tuaj që lekura ta përthithë më mirë.

Kujdes:
Mos e përdorni në lëkurë të dëmtuar ose të irrituar, lëkurë me plagë,apo ekzemë.
Shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me sytë. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga rrezet e diellit direkte dhe nxehtësia.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi