Glowyskinshop.com

THANK YOU FARMER Rice Pure The Real Scrub Pack

Lek 3,190

E frymëzuar nga avullimi i orizit, ku thith të gjithë lëndët ushqyese, formula ka një qasje të ngjashme, duke ofruar një terapi ngrohëse për lëkurën, duke i mundësuar të marrë në mënyrë efektive të gjithë lëndën ushqyese pasi bentoniti ndihmon në thithjen e vajit të tepërt dhe papastërtive. Ekstrakti i orizit, i përpunuar duke përdorur një teknikë ultrasonike me temperaturë të ulët, minimizon humbjen e lëndëve ushqyese për shkak të nxehtësisë, duke maksimizuar vetitë e qenësishme të orizit për të përmirësuar një ton të qartë të lëkurës.
Përbërësit kryesorë për eksfolimin dhe kujdesin e poreve me një çehre të pastër si bonus: orizi Ganghwa Gyodong, i rritur në një mjedis pa ndotje, të pacenuar me tokë të pastër, përmban krunde orizi, miell orizi dhe ekstrakt orizi për të promovuar qartësinë e lëkurës, hidratimin dhe kujdesi i barrierave. Bentoniti, i përbërë nga 66 përbërës natyralë të argjilës minerale, shkëlqen në përthithje, duke e bërë atë të shkëlqyeshëm për heqjen e papastërtive dhe sebumit. Ekstrakti i frutave të Gardenia Florida ndihmon në zbutjen e lëkurës së ndjeshme dhe kontribuon në një ton natyral rrezatues të lëkurës.

Aplikojeni me bollëk në lëkurën e thatë dhe masazhoni butësisht, duke krijuar një ndjesi ngrohtësie duke hequr papastërtitë nga poret. Pas rrotullimit, lëreni të qëndrojë për 15 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi