Glowyskinshop.com

THANK YOU FARMER RICE PURE ESSENTIAL TONER 200ml

Lek 2,790

🍚 Të gjithë e dimë se sa i mrekullueshëm është #orizi dhe uji i orizit në kujdesin e lëkurës. Rice Pure Essential nga Thank You Farmer është një tonik luksoz me bazë kremi që ndriçon dhe rrit shkëlqimin e lëkurës tuaj në vetëm një hap.

Ky tonik përmban 100,000 ppm ekstrakt uji të orizit për të ndihmuar në hidratimin, ndriçimin, rigjenerimin dhe forcimin e barrierës së lëkurës tuaj. Ky tonik ka një listë fantastike përbërësish qe sjellin benefite masive ne lekure.

 

✨Toniku eshte krijuar posaçërisht për të ndihmuar në shkëlqimin e lëkurës, zbardhjen e njollave kafe dhe ruajtjen e niveleve optimale të hidratimit .I pasur me ekstrakt orizi dhe perberës të tjerë natyralë si lulja Lotus, lulja Centaurea Cyanus dhe Centella Asiatica,ka veti antioksiduese, është kundër akneve, ka veti qetësuese dhe zbardh lëkurën.

✨Ky toner vepron si një nxitje e menjëhershme e shkëlqimit duke ndihmuar në zbulimin e lëkurës rrezatuese duke ju  çuar një hap më pranë një çehre të pastër, me pamje të shëndetshme

✨Një veti shumë e rëndësishme është fakti që përbëhet nga Oriz i cili kultivohet nga zona 100% e pastër pa ndotje 'Ganghwa Gyodong'.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi