Glowyskinshop.com

Thank you farmer Rice Pure Cream in Ampoule 50ml

Lek 3,390
Një ampulë me ekstrakt orizi me performancë të lartë që transformon lëkurën tuaj me një hap!Një krem në ampulë me një formulim të dyfishtë që uniformon tonin e lëkurës dhe i jep shkëlqim te shendetshem. Krijuar me një infuzion të fuqishëm të ekstraktit të orizit, ai synon të japë një shkëlqim natyral ndërkohë që zbardh tonin e lëkurës tuaj për një përfundim perfekt. E dizenjuar me një formulim të butë, ushqyes, kjo ampulë është një shtesë e gjithanshme për çdo regjim të kujdesit të lëkurës, duke ushqyer të gjitha llojet e lëkurës drejt një pamjeje më të shëndetshme dhe rrezatuese. Përzierja inovative e kremit dhe ampulës sjell thjeshtësi në rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës, e përshtatshme në mënyrë të përkryer me ritmin tuaj të jetës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi