Glowyskinshop.com

Thank you farmer Pollufree 5.5 pH-Balancing Cleansing Foam

Lek 2,390

Një pastrues me pH te balancuar qe heq butësisht dhe tërësisht mbetjet dhe sebumin e tepërt pa dëmtuar pengesën natyrale të lëkurës. Formulimi i pasur kremoz pastron në mënyrë efektive pluhurin e imët, grimin dhe mbeturinat duke hidratuar lëkurën. Mbani lëkurën tuaj të shëndetshme me një shkumë pastrues pak acid.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi