Glowyskinshop.com

Thank you farmer Phyto Relieful™ Cica Gel Cleanser 120ml

Lek 1,990
Cica Gel Cleanser është një pastrues xhel me pH të ulët që balancon lëkurën duke hequr vetëm sebumin e tepërt dhe duke lënë hidratimin. Xheli delikat nuk do të lërë gjurmë yndyre apo ndjesi tharje, por përkundrazi pastron butësisht lëkurën dhe e le super te bute. Shkuma delikate dhe e mëndafshtë është ideale për të gjitha llojet e lëkurës dhe do t'u sigurojë atyre pastrim dhe ushqim të thellë, falë vetive fantastike qetesuese te centelës🌿.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi