Glowyskinshop.com

Sungboon Editor Green Tomato Pore Lifting Ampoule Mask

Lek 390
Një maska pambuku qe permban nje ampulë me tre funksione që ofron kujdes për poret, efekt lifting dhe ndjenjë relaksimi. Përmban kolagjen të hidrolizuar që e bën ampulën të përthithet shpejt në lëkurë. Përmban Anti Sebum P që kontrollon sebumin e tepërt.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi