Glowyskinshop.com

Sungboon Editor Green Tomato Double Cleansing Ampoule Oil 200ml

Lek 2,690

Ky vaj i fuqishëm pastrues është një formulë e pasur me ekstrakt të domateve jeshile dhe përmban një kombinim të përsosur të anti-sebum P dhe kompleks tanine. Kjo formulë ekskluzive siguron një pastrim të thellë duke vepruar drejt hapjes së poreve, eliminimin e pikave të zeza dhe emulsifikimin e menjëhershëm të mbetjeve, pa lënë asnjë gjurmë në lëkurë.

Anti-sebum P është i përfshirë për të ofruar një mbrojtje efektive kundër sebumit të tepërt, duke rregulluar prodhimin e yndyrës dhe duke parandaluar bllokimin e poreve. Kompleksi tanine i përfshirë në formulë siguron një pastrim të thellë dhe ndihmon në reduktimin e pamjes së pikave të zeza.

Ky vaj pastrues është projektuar për të hapur poret, duke lejuar që formulat e pasur të penetrojnë në thellësi dhe të largojnë efikashtë mbetjet. Përveç kësaj, ai ofron një emulsifikim të shpejtë dhe pa mbetje, duke e bërë procesin e pastrimit të lehtë dhe të shpejtë. Pas përdorimit, lëkura është e pastër, e freskët, dhe e lirë nga pikat e zeza, duke parandaluar bllokimin dhe shpërndarjen e menjëhershme të mbetjeve.

Ky pastrues vaj shërben si një partner i fuqishëm për rutinën e përditshme të kujdesit të lëkurës, duke siguruar një pastrim të thellë dhe efektiv për të mbajtur lëkurën tuaj të shëndetshme dhe të shkëlqyeshme.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi