Glowyskinshop.com

Sulwhasoo First Care Activating Mask

Lek 1,490
Një maskë pambuku që rrit shkëlqimin e lekures, e formuluar me serumin ikonik të Sulwhasoo-së për aktivizimin e kujdesit të parë EX.
Kompleksi ekskluziv ndihmon në rivendosjen e ekuilibrit të vitalitetit, elasticitetit, qartësisë, rigjenerimit dhe ushqimit të lëkurës.
Përmirëson shkëlqimin dhe elasticitetin e lëkurës dhe rrit efikasitetin e të gjithë regjimit të kujdesit të lëkurës që vijon.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi