Glowyskinshop.com

SOMEBYMI Yuja Niacin 30 Days Brightening Starter Kit

Lek 2,490
Ky kit përmban 1. Yuja Niacin Toner, ndricon lëkurën e lodhur dhe të vakët. 2. Yuja Niacin Serum, zbardh zonat e hiperpigmentuara dhe të errëta. 3. Yuja Niacin Gel Cream, kujdes zbardhues dhe qetësues i kompleksitetit të lëkurës. 4. Yuja Niacin Sleeping Mask, maskë intensive për tu vendosur gjatë natës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi