Glowyskinshop.com

SOME BY MI Real Vitamin Brightening Care Mask (1 maske)

Lek 290
Jepini vitalitet dhe gjallëri lëkurës me këtë maskë e cila përmban vitamina që kanë funksion ndricues të lëkurës. .
Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe vendosni toner 2. Aplikoni sheet mask njëtrajtësisht në fytyrë dhe e mbani 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi