Glowyskinshop.com

SOME BY MI Real Super Matcha Pore Care Mask (1 maske)

Lek 290
E pasuruar me Matcha, kjo maskë zvogëlon poret e hapura dhe të dobëta dhe balancon nivelin e yndyrës në lëkurë.
Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe vendosni toner 2. Aplikoni sheet mask njëtrajtësisht në fytyrë dhe e mbani 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi