Glowyskinshop.com

SOME BY MI Real AHA BHA PHA Calming Care Mask (1 maske)

Lek 290
Një maskë e certifikuar vegane, e mbushur me esencë të pasur dhe ushqyese, pa 20 kimikate të dëmshme për lëkurën, të paketuar në një shëët mask me përberje celuloze 100% plant based. Largon qelizat e vdekura të lëkurës.
Përdorimi: 1. Pastroni fytyrën dhe vendosni toner 2. Aplikoni sheet mask njëtrajtësisht në fytyrë dhe e mbani 10-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi