Glowyskinshop.com

Some by mi BHA PHA 30 Days Miracle Travel Kit (Toner 30ml + Serum 10ml + Cream 20g)

Lek 2,490
Seti juaj i AHA BHA PHA Miracle vjen në një paketim të përshtatshëm për udhetime. Përmban Miracle Toner për një eksfolim të lehtë, Miracle Serum për të qetësuar lëkurën e irrituar dhe Miracle Cream për të forcuar barrierën e lëkurës.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi