Glowyskinshop.com

SOMEBYMI AHA BHA PHA 30 Days Miracle AC SOS kit

Lek 2,190 Lek 2,490
Një edicion specia I SOME BY MI. I sigurtë nga 20 kimikate të cilat shkaktojnë problematika. Testi kundër irritimit i plotësuar. I përbërë nga Miracle Acne Foam, e cila shkumon dhe pastron fytyrën, Miracle Toner, toneri rregullues I teksturës së fytyrës, Miracle Serum, Miracle Cream, i cili asorbohet lehtë nga lëkura.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi