Glowyskinshop.com

Some by Real Honey Luminous Care Mask

Lek 290
Some By Mi Real Cica Calming Mask është një maskë pambuku e mbushur me një sasi të madhe esence te pasuruar me mjajlte. Kjo maskë qeteson menjehere lekuren e irrituar, i jep hidratim afatgjate dhe ul inflamacionin. Pas maskes lekuren do e ndjeni me te hidratuar, me elastike dhe me me shume shkelqim.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi