Glowyskinshop.com

Some by mi YUJA NIACIN 30DAYS BLEMIMSH CARE SERUM MASK

Lek 390
Maska e tonerit të famshëm jep rezultate të njëjta duke I dhuruar lëkurës eksfolimin e duhur  dhe duke njëtrajtësuar teksturën e lëkurës. E rekomanduar veçanërisht për lëkura me pore të mëdha dhe tendencë akneike. Aplikojeni në fytyrë dhe lëreni të veprojë për 15-20 minuta.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi