Glowyskinshop.com

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Starter Kit

Lek 2,490
Mini kiti nga Some By Mi përmban 4 mini versione të produkteve me të njohura të jarges të kërmillit. Jarga e kermillit ka për qëllim përshpejtimin e proceseve të tekstures. Mucina e kërmillit dhe një kompleks bimësh qetësuese bimore shërojnë dhe përmirësojnë gjendjen e përgjithshme të lëkurës, kanë një efekt trajtues dhe rigjenerues. Perberesi kryesor është mucina e kërmillit të zi - aktivizon prodhimin e fibrave të veta të elastinës dhe kolagjenit, si dhe fibronektinës. Kjo e fundit përshpejton proceset e rigjenerimit, shërimin e plagëve, qetëson irritimet dhe lehtëson inflamacionin, përmirëson turgorin, zbut rrudhat, ka një efekt lifting. 

Seti përfshin:

Xhel lares Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Gel Cleanser (30 ml)
Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Toner (30 ml)
Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum (10ml)
Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Cream (20g)

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi