Glowyskinshop.com

Some by mi Snail True Cica Miracle Repair Cream 60g

Lek 2,790
Nese keni njolla të errëta të mbetura ose shenja të kuqe të mbetura, mos shikoni më larg se kremi riparues i mrekullive Some By Mi Snail Truecica. Centella asiatica dhe ekstrakti i kërmillit të zi bashkojnë forcat në këtë formulë për të shëruar plagët e akneve dhe për të qetësuar lëkurën e ndjeshme. Si një eliksir shërues, Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Cream premtojnë rezultate serioze për transformimin e lëkurës. Ai përdor 420,000 ppm të kërmillit Truecica™ i cili përbëhet nga kërmilli i zi, centella asiatica dhe 5 lloje përbërësish qeramide. Nuk është çudi, kjo ndihmon formulën për t'ju dhënë lëkurën e ëndrrave tuaja.

Produkte të ngjashme

Produktet që keni parë së fundmi